Başkanlar Dergisi 3. Sayısı “3b Anket Danışmanlık” Başlığıyla Çıktı !

08 Haziran 2017, Perşembe

Başkanlar Dergisi 3. Sayısı “3b Anket Danışmanlık” Başlığıyla Çıktı

Derginin yeni sayısında yine keyifle okuyacağınız birbirinden değerli yazı sizlere sunuluyor. 3. sayısında Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel EROĞLU, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan KOÇ ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin TAŞ röportajlarını okuyacaksınız. Ayrıca; Belediye Başkanlarının yapmış oldukları, devam eden ve uygulamaya başlayacakları projeleriyle birlikte örnek proje kataloğuna da dönüştü diyebiliriz.

Her sayıda farklı olmasını amaçladığımız “Başkanlar” Dergisi 3. Sayısı bir ilke imza attı.

Kamuoyu araştırmalarının; daha objektif, ucuz, spekülasyonlardan uzak gerçekleştirilebilmesinin yanı sıra, ölçme ve değerlendirilmesinin uzman ve güvenilir kişilerce yapılması için Belediye Başkanları Birliğimizin “3b ANKET VE DANIŞMANLIK” isimli işletme oluşturuldu.

Bu proje; ülkemizdeki yerel yönetimlerin verdiği hizmetlerin belde sakinleri tarafından performansını ve beklentilerinin ampirik çalışmalarla tespit edilmesi, yerel yönetimler sürecinin dünyadaki gelişimiyle paralel geleceğinin teorik olarak irdelenmesini amaçlamıştır.

Belediye Başkanları Birliğimizin iktisadi teşekkülü olan 3b Danışmanlık tarafından yapılmış bu değerli bilimsel çalışmanın ülkemizin yerel yönetimlerine ve bu alanda çalışan bilim dünyasına önemli bir katkı sunacağını ummaktayız. Bu vesileyle proje koordinatörü Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Davut DURSUN’a, proje danışmanları Kırıkkale Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Latif ÖZTÜRK’e, Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Murat ATAN’a, proje uzmanları Özkan DEMİRTAŞ, Faik A. ARICAN ve Bilal Nadi ÖZDEMİR’e, idare tarafından tüm denetimleri yürüten Birlik Genel Sekreteri Sayın Hüseyin ERER’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.