Belediye Başkanları Birliğinden, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanı Sayın Vedat Bilgin ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Sayın Murat Yılmaz'a Ziyaret

20 Şubat 2019, Çarşamba

Belediye Başkanları Birliğinden, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanı Sayın Vedat Bilgin ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Sayın Murat Yılmaz'a ziyaret.

Belediyecilik ve sosyal yaşamı, toplum yoksul ve muhtaç bireylerinin hayatını ve aile hayatını iyileştirmeye yönelik kararların alınmasın da etkili olan kurulda fikir alışverişin de bulunuldu ve Belediye Başkanlarımızın özlük hakları ile ilgi konularda destek talep edildi.

Ziyarete, Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Karabük E. Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri ve Kırşehir E. Belediye Başkanı Halim Çakır, Sakarya Büyükşehir E. Belediye Başkanı Aziz Duran, Kars E. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ankara-Gölbaşı E. Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak, Aksaray-Gülpınar E. Belediye Başkanı Rasih Bostancı katıldılar.

8715_5066_0438-60e02b28-2eab-4a1e-a74b-7849f23ab8c6.jpg