BİRLİĞİMİZ GENEL BAŞKANLIĞINA HÜSEYİN ERER SEÇİLDİ

13 Ekim 2017, Cuma

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanımız Mehmet Keleş’in istifası suretiyle yerinin boşalması nedeniyle tek aday olarak önerilen Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreterimiz ve Karabük E. Belediye Başkanı Hüseyin Erer Yönetim Kurulu Kararıyla Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanlığına, Hüseyin Erer’den boşalan Genel Sekreterliğe Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırşehir E. Belediye Başkanı Halim Çakır seçildi.

Genel Başkanlığa seçilen Hüseyin Erer; “Şahsımı aday gösteren ve bu göreve layık gören Yetkili Kurul Üyelerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 2012 yılından bu yana faaliyette olan Belediye Başkanları Birliğimize geçmişten bugüne hizmet eden bütün başkanlarımıza teşekkür ederken, son birlik başkanımız Mehmet Keleş’e birlik üyelerimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.



#

Genel Sekreterliğe seçilen Halim Çakır da; “Ben de beni Genel Sekreterlik görevine layık gören Yönetim Kurulu Üyesi olan Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyor, bu nöbet değişiminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” İfadesini kullandı.