Düzce Belediye Başkanı ve Genel Başkanımız Mehmet Keleş Kosova' da .

Düzce Belediyesi Mehter Takımı, Kosova'da 7'incisi düzenlenen Domates Festivali'nde unutulmaz bir görsel şölene imza attı. Osmanlı İmparatorluğu'nun Balkanlara hakimiyetinin 625'inci yıldönümünde rastlayan festivale katılım yoğun oldu.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Kosova'nın tek Türk belediyesi olma özelliğini taşıyan Mamuşa Belediyesi tarafından 7'incisi düzenlenen Domates Festivali devam ettiği üç gün boyunca Kosovalılardan yoğun ilgi gördü.

Festivale onur konuğu olarak katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, şehir merkezinde düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. Düzce Belediyesi Mehter Takımının unutulmaz bir görsel şölene imza attığı festivale Kosovalılar da yoğun ilgi gösterdi.

22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenen festivale Kosova, Batı Trakya ve Türkiye'den çok sayıda belediye başkanı ve konuğun yanı sıra Balkanlardan da katılım oldu.

Festival kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşünde gösteri yapan Düzce Belediyesi Mehter Takımı izleyenlerden büyük beğeni topladı. Türkiye'den katılan dernek temsilcileri de yaptıkları gösteri ile yoğun ilgi gördü.

Bu yıl 2'incisi düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri de festival kapsamında sahiplerini buldu. Ödül töreni gecesinde Düzce Belediye Başkanı ve Genel Başkanımız Mehmet Keleş, Onur Konuğu Plaketine layık görüldü.