GENEL BAŞKANIMIZ MEHMET KELEŞ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ KADEM AÇILIŞINA KATILDI

11 Mayıs 2017, Perşembe

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanımız ve Düzce Belediye Başkanı sn. Mehmet Keleş, Onur Kurulu Üyemiz ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) Şanlıurfa Temsilciliği’ nin açılış törenine katıldı.

Birliğimizin Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği toplantı sonrasında; Genel Başkanımız Mehmet Keleş, Onur Kurulu Üyemiz Nihat Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mücahit Yanılmaz ve Eyüp Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Şanlıurfa şubesi açılış törenine katıldı. Derneğin Türkiye'deki 28. il temsilciliğinin açılışında davetlilerle birlikte Genel Başkanımız Mehmet Keleş Açılış kurdelesini kesti.

BBB Genel Başkanımız Mehmet Keleş, açılış sonrasında KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile kısa süreli bir görüşme yaptı. Başkan Keleş KADEM'i desteklediğini belirterek, Şanlıurfa temsilciliğinin açılışını tebrik etti ve yeni projelerinde başarılar diledi.


8814_9450_0177-DSC_5611.JPG

6414_9450_0409-DSC_5624.JPG