TRT AVAZ “BEREKET SOFRASI” PROGRAMININ İLK KONUĞU GENEL BAŞKANIMIZ MEHMET KELEŞ OLDU

16 Haziran 2017, Cuma

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanımız Mehmet Keleş, TRT AVAZ’da yayınlanan Bereket Sofrası’nın ilk bölümü için 4 yabancı uyruklu Müslüman öğrenci ile birlik genel merkezinde hazırlanan iftar sofrasında bir araya geldi.

TRT AVAZ’da 22 Haziran Perşembe Günü Saat 21.15’te yayınlanacak olan Bereket Sofrası’nın ilk bölümünde Türkiye’de öğrenim gören yabancı uyruklu Müslüman öğrencileri Türkiye’de politikacılarla ve çeşitli kurumlarla iftar sofrasında buluşturmayı amaçlayan program Belediye Başkanları Birliği’mizde çekildi.

Programda; Özbekistan, Kırgızistan, Afganistan ve Azerbaycanlı 4 Müslüman öğrenci iftar sofrasında Genel Başkanımız Mehmet Keleş, Genel Sekreterimiz Hüseyin Erer, Genel Saymanımız Süleyman Kaldırım, Danışma Kurulu Üyemiz Davut Çuhadar, Yönetim Kurulu Üyemiz Halim Çakır ile birlikte iftar sofrasında oruç açtılar.

Genel Başkanımız ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türkiye’de öğrenim gören yabancı uyruklu Müslüman öğrencileri iftar sofrasında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Mehmet Keleş; ‘Ramazan ayının en büyük hikmeti, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularımızı daha da güçlendirmesidir. Bu vesile ile bir kez daha dünya üzerindeki tüm Müslümanların Ramazan ayını kutlarım. Ülkemizde öğrenim gören Müslüman kardeşlerimize de başarılar diliyorum’ dedi.


8614_9761_1874-DSC_6464.JPG