Uluslararası Palyatif Bakım Kongresi (11-13 Mayıs 2017)

13 Nisan 2017, Perşembe

Belediye Başkanları Birliğimiz, T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu (SADEFE), Palyatif Sağlık Hizmetleri Derneği (PASHİDER) ve Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) himayelerinde düzenlenecek olan "Uluslararası Palyatif Bakım Kongresi" 11-12-13 Mayıs 2017 tarihlerinde, The Ankara Hotel'de gerçekleştirilecektir.

Yurtiçi ve yurtdışından geniş kapsamlı katılımın sağlanması hedeflenen kongrede, uluslararası heyetler ve sektör temsilcileri 3 gün boyunca kongre katılımcıları ile buluşacaktır. Sağlık ve sosyal hizmet alanında yeni gelişmelerin değerlendirilmesi açısından sektörün tüm dinamiklerini bir araya getirecektir.

Gerçekleşecek olan oturumlarda; illerimizde önemli hizmetler gerçekleştiren merkezlerin sunumları ve 81 ilin örneklerinden ve uygulamalarından bahsedilecek olup, "Bütünleşik Bakım Modeli, Palyatif Bakımda Türkiye’de Durum, Palyatif Bakımda Yurtdışı Uygulamalar, Palyatif Bakımda Mevcut Sorunlar, Palyatif Bakımda Yanlışlarımız ve Doğrularımız" gibi konular tartışılacaktır.

Kongre ile ilgili tüm bilgi ve katılım koşulları için tıklayınız.